Окремі аспекти процедури прийняття нормативно-правових актів у контексті принципу правової визначеності - Панкратова, В. О.; Pankratova, V. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4775-565X (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Сер.: Право. – 2017. – Вип. 47, т. 1. – С. 37-40, 2017)
Розглянуто особливості прийняття нормативно-правових актів у контексті принципу правової визначеності. Сформульовано і проаналізовано вимоги, що випливають із принципу правової визначеності в процесі прийняття нормативно-правових актів. Обґрунтовано важливість і необхідність дотримання цих вимог у процесі прийняття нормативно-правових актів.

Peculiarities of the adoption of normative legal acts in the context of the principle of legal certainty are considered. The requirements arising from the principle of legal certainty in the process of adoption of normative legal acts are formulated and analyzed. The importance and necessity of compliance with these requirements in the process of adoption of normative legal acts is substantiated.

Рассмотрены особенности принятия нормативно правовых актов в контексте принципа правовой определенности. Сформулированы и проанализированы требования, вытекающие из принципа правовой определенности в процессе принятия нормативно-правовых актов. Обоснованы важность и необходимость соблюдения этих требований в процессе принятия нормативно-правовых актов.
Specific aspects of the procedure for the adoption of legal acts in the context of the principle of legal determination
Панкратова, В. О. Окремі аспекти процедури прийняття нормативно-правових актів у контексті принципу правової визначеності / Панкратова В. О. // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Сер.: Право. – 2017. – Вип. 47, т. 1. – С. 37-40.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; принцип правової визначеності; principle of legal certainty; принцип правовой определенности; правотворчість; law making; правотворчество; нормативно-правовий акт; legal act; нормативно-правовой акт; зворотна дія закону; retroactive effect of the law; обратное действие закона