Системний аналіз протидії злочинності - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Литвинов, О. М.; Lytvynov, O. M.; Valerii Sokurenko (Вісник Кримінологічної асоціації України. – 2022. – № 1 (26). – С. 16-23, 2022)
Стаття присвячена проблемам системного аналізу протидії злочинності з урахуванням різних підходів. Описані алгоритми, орієнтовані на дослідження стійкості систем, реально дозволяють вивчати питання стабільності даних систем та ефективності систем управління, оскільки від цих чинників істотно залежать параметри протидії злочинності.

The article is devoted to the problems of systematic analysis of crime prevention based on different approaches. The described algorithms, focused on the study of the stability of systems, really allow us to study the stability of these systems and the effectiveness of management systems, as these factors significantly depend on the parameters of crime prevention.

Статья посвящена проблемам системного анализа противодействия преступности на основе различных подходов. Описанные алгоритмы, ориентированные на исследование устойчивости систем, реально позволяют изучать вопросы стабильности данных систем и эффективности систем управления, поскольку от этих факторов существенно зависят параметры противодействия преступности.
Системный анализ противодействия преступности
Systematic analysis of crime prevention
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; протидія злочинності; система протидії злочинності; управління системою; функціонування; умова; параметр; стабільність; crime prevention; system; management; functioning; condition; parameter; stability