Актуальні проблеми розвитку службово-прикладних, традиційних та східних одноборств - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Науковий парк «Наука та безпека» (Харків: ХНУВС, 2021. – 168 с., 2021)
У матеріалах конференції розглянуто результати теоретичних та емпіричних досліджень учених і практиків з питань службово-прикладних, традиційних і східних одноборств; зосереджено увагу на сучасних педагогічних технологіях у закладах вищої освіти різних форм власності, проаналізовано особливості організації системи фізичної терапії (ерготерапії) представників різних груп населення.

The conference materials review the results of theoretical and empirical research of scientists and practitioners on service-applied, traditional and oriental martial arts; attention is focused on modern pedagogical technologies in institutions of higher education of various forms of ownership, the peculiarities of the organization of the system of physical therapy (occupational therapy) of representatives of different groups of the population are analyzed.

В материалах конференции рассмотрены результаты теоретических и эмпирических исследований ученых и практиков по вопросам служебно-прикладных, традиционных и восточных единоборств; сосредоточено внимание на современных педагогических технологиях в учреждениях высшего образования разных форм собственности, проанализированы особенности организации системы физической терапии (эрготерапии) представителей разных групп населения.
Збірник наукових праць за матеріалами XV Міжнародної науково-методичної конференції, присвяченої пам’яті доктора педагогічних наук, професора Бізіна Віктора Петровича
Актуальні проблеми розвитку службово-прикладних, традиційних та східних одноборств : зб. наук. пр. за матеріалами ХV Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. пам’яті д-ра пед. наук, проф. Бізіна Віктора Петровича (м. Харків, 30 листоп. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків, 2021. – 168 с.
Keywords: Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Україна. Ukraine. Украина; Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; спеціальна фізична підготовка; підготовка кадрів; поліцейський; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; курсанти; виховання; одноборства; Психологія. Рsychology. Психология; фізична підготовка; спортсмени; психологічна підготовка; заведения высшего образования со специфическими условиями обучения; специальная физическая подготовка; подготовка кадров; полицейский; курсанты; единоборства; спортсмены; психологическая подготовка; institutions of higher education with specific learning conditions; special physical training; training; police officer; cadets