Консенсуальне провадження у кримінальному процесі - Слінько, Д. С.; Slinko, D. S. (Форум права. - 2008. - № 1. – С. 378-381, 2008)
Розглянуті визначення та особливості застосування консенсуального провадження в кримінальному процесі.

Definitions and features of application consensus are considered.

Рассмотрены определения и особенности применения консенсуального производства в уголовном процессе.
Consensus process in criminal trial
Консенсуальное производство в уголовном процессе
Слінько, Д.С. Консенсуальне провадження у кримінальному процесі [Електронний ресурс] // Форум права. - 2008. - № 1. – С. 378-381. – Режим доступу:http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2008-1/08cdcukp.pdf.
Слінько Д. С. "Конценсуальне провадження у кримінальному процесі." Форум права 1 (2008): 378-381.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; консенсуальне провадження; консенсуальное производство; consensus process