Шляхи забезпечення особистої безпеки працівника ОВС - Власенко, І. В.; Vlasenko, I. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3882-530X; Чміль, М. О.; Chmil, M. O. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 24. - С. 60-63, 2003)
У результаті проведених досліджень можна говорити про недостатню кваліфікацію працівників міліції по забезпеченню особистої безпеки, особливо в екстремальних умовах. Назріла необхідність запровадження нової обов'язкової дисципліни «Охорона праці» у вищих навчальних закладах системи МВС, яка б відбивала особливості охорони праці працівників міліції. В результате проведенных исследований можно говорить о недостаточной квалификации работников милиции по обеспечению личной безопасности, особенно в экстремальных условиях. Назрела необходимость внедрения новой обязательной дисциплины «Охрана труда» в высших учебных заведениях системы МВД, которая отражала бы особенности охраны труда работников милиции. As a result of the research, we can talk about the insufficient qualifications of police officers to ensure personal safety, especially in extreme conditions. There is a need to introduce a new mandatory discipline “Labor Protection” in higher education institutions of the Ministry of Internal Affairs system, which would reflect the specifics of labor protection for police officers.
Власенко, І. В. Шляхи забезпечення особистої безпеки працівника ОВС / І. В. Власенко, М. О. Чміль // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 24. - С. 60-63
Keywords: Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; професійна підготовка працівників міліції; профессиональная подготовка работников милиции; police training; кваліфікація працівників міліції; квалификация работников милиции; qualification of police officers; забезпечення особистої безпеки; обеспечение личной безопасности; personal security; емоційна підготовка; эмоциональная подготовка; emotional preparation; боєздатність правоохоронних органів; боеспособность правоохранительных органов; law enforcement