Виборча система місцевих органів влади у Швеції : досвід для України - Гробова, В. П.; Grobova, V. Р.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1699-7824 (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Юриспруденція. - 2015. - № 15, т. 1. - С. 48-50, 2015)
У статті розглянуто основні положення здійснення виборів до місцевих органів влади у Швеції, проаналізовано ці положення в порівнянні із законодав - ством України, надано рекомендації щодо вдосконалення чинного законодавства, яке регулює вибори до місцевої влади в Україні.

The article review the implementation of key provisions of the electoral system to local authorities in Swe den, analyzed the provisions of the legislation of Ukraine, rec ommendations for improving the current legislation regulating local government in Ukraine.

В статье рассмотрены основные положения проведения выборов в местные органы власти в Швеции, проведен анализ данных положений в сравнении с законодательством Украины, даны рекомендации по усовершенствованию действующего законодательства, регулирующего выборы местной власти в Украине.
Избирательная система местных органов власти в Швеции: опыт для Украины
Election system of local government in Sweden: experience for Ukraine
Гробова В. П Виборча система місцевих органів влади у Швеції : досвід для України / Гробова В. П // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Юриспруденція. - 2015. - № 15, т. 1. - С. 48-50.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; зарубежный опыт; зарубіжний досвід; foreign experience; Швеція; Sweden; Швеция; вибори; виборча система; місцеве самоврядування; місцеві ради; органи місцевого самоврядування; выборы; избирательная система; местное самоуправление; местные советы; органы местного самоуправления; election; electoral system; local government; local councils