Теоретичні та практичні аспекти використання мовних і психологічних знань при обранні тактики проведення слідчих дій - Юхно, О. О.; Yukhno, O. O.; Олександр Юхно (Форум права. - 2012. - № 1. - С. 1120-1124, 2012)
Показано, що використання культури мовлення, паралінгвістичних, екстралінгвістичних, психологічних і правових знань удосконалює вибір тактики для проведення певних слідчих дій.

It is shown that the use of speech, paralinguistic, extra-linguistic, psychological and legal knowledge, improving the choice of tactics for carrying out certain investigative actions.

Показано, что использование культуры речи, паралингвистических, экстралингвисти-ческих, психологических и правовых знаний совершенствует выбор тактики для проведения определенных следственных действий.
Theoretical and Practical Aspects of Language and Knowledge of Psychological Tactics in the Election of the Investigation
Теоретические и практические аспекты использования языковых и психологических знаний при избрании тактики проведения следственных действий
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; слідчі дії; культура мовлення; слідчий; екстралінгвістика; психологічні знання; следственные действия; культура речи; экстралингвистика; психологические знания; следователь; паралингвистика; паралінгвістика; investigative actions; тактика; speech; psychological knowledge; extra-linguistic knowledge; paralinguistic knowledge; investigator