Адміністративні повноваження прокуратури України: поняття, зміст та сутність - Сидоренко, Р. О.; Sydorenko, R. O. (Форум права. – 2011. – № 4. – С. 674–680, 2011)
Розкрито поняття, зміст та сутність «адміністративних повноважень прокуратури України». Розглянуто деякі особливості здійснення прокурорського нагляду, як невід’ємної складової адміністративних повноважень прокуратури України. Виокремлено форми реалізації адміністративних повноважень органів прокуратури.

Maintenance of concept «administrative plenary powers of office of public prosecutor of Ukraine» is exposed. Some features of realization of directorate of public prosecutions are considered, as by the inalienable constituent of administrative plenary powers of office of public prosecutor of Ukraine. The forms of realization of administrative plenary powers of organs of office of public prosecutor are selected.

Раскрыто содержание понятия «административные полномочия прокуратуры Украины». Рассмотрены некоторые особенности осуществления прокурорского надзора, как неотъемлемой составляющей административных полномочий прокуратуры Украины. Выделены формы реализации административных полномочий органов прокуратуры.
Administrative Plenary Powers of Office of Public Prosecutor of Ukraine: Concept, Maintenance and Essence
Административные полномочия прокуратуры Украины: понятие, содержание и сущность
Сидоренко, Р. О. Адміністративні повноваження прокуратури України: поняття, зміст та сутність [Електронний ресурс] / Р. О. Сидоренко // Форум права. – 2011. – № 4. – С. 674–680 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011- 4/11croztc.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; прокуратура; prosecutor's services; адміністративні повноваження; административные полномочия; прокурорський нагляд; прокурорский надзор; prosecutor’s supervision