Емоційний інтелект як специфічна особистісна характеристика студентів - майбутніх психологів - Алексєєнко, Н. В.; Aleksieienko, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1975-3745; Заровнядна, Д. С.; Zarovniadna, D. S. (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 15-17, 2019)
Надано теоретичний аналіз та узагальнення інформації емоційного інтелекту за останнє десятиліття та важливість розвитку емоційного інтелекту у студентів-майбутніх психологів.

A theoretical analysis and generalization of information on emotional intelligence over the last decade and the importance of developing emotional intelligence in future psychology students are provided.

Представлен теоретический анализ и обобщение информации эмоционального интеллекта за последнее десятилетие и важность развития эмоционального интеллекта у студентов-будущих психологов.
Алексєєнко, Н. В. Емоційний інтелект як специфічна особистісна характеристика студентів - майбутніх психологів / Наталія Володимирівна Алексєєнко, Даяна Сергіївна Заровнядна // Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 15-17.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; емоції; emotions; эмоции; емоційний інтелект; emotional intelligence; эмоциональный интеллект; студент-психолог; професійна освіта; professional education; профессиональное образование