Здійснення права на односторонню відмову від договору позики - Чалий, Ю. І.; Chalyi, Yu. I.; Юрій Чалий (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. 99-й річниці від дня народження О. А. Пушкіна (м. Вінниця, 24 трав. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 232-236, 2024)
Сконцентровано увагу на окремих моментах питання про обсяги відмови від договору позики та темпоральні критерії належності її здійснення.

Attention is focused on certain aspects of the question of the scope of the loan contract waiver and the temporal criteria for the appropriateness of its implementation.

Сконцентрировано внимание на отдельных моментах вопроса об объемах отказа от договора ссуды и темпоральные критерии принадлежности его осуществления.
Keywords: одностороння відмова від договору; договір позики; позичальник; позикодавець; unilateral refusal of the contract; loan contract; borrower; lender; односторонний отказ от договора; договор займа; заемщик; ссудодатель