Професіоналізм як важливий чинник сучасної конкурентоспроможності працівників ОВС України - Венедіктов, В. С.; Venediktov, V. S. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 364-371, 2004)
Проаналізовано професіоналізм як важливий чинник сучасної конкурентоспроможності працівників ОВС України. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Проанализирован профессионализм как важный фактор современной конкурентоспособности работников ОВД Украины. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. Professionalism is analyzed as an important factor in the modern competitiveness of Ukrainian police officers. Practical recommendations are given to address these issues.
Венедиктов, В. С. Професіоналізм як важливий чинник сучасної конкурентоспроможності працівників ОВС України / В. С. Венедиктов // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 364-371.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; професіоналізм; professionalism; профессионализм; конкурентоспроможність; конкурентоспособность; competitiveness