Імідж поліцейського під час виконання службових обов’язків - Новіченко, А. В.; Novichenko, A. V. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Х Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 27-й річниці створення Харків. нац. ун-ту внутр. справ (м. Харків, 19 листоп. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 292-294, 2021)
Визначено, що підвищення престижу служби в Національній поліції України особливо важливо в сучасному суспільстві, в тому числі для підвищення рівня довіри населення. Формування позитивного образу співробітника поліції полягає в щоденній, планомірній роботі, що має довгостроковий і комплексний характер.

It was determined that increasing the prestige of service in the National Police of Ukraine is especially important in modern society, including for raising the level trust of the population. The formation of a positive image of a police officer consists in daily, systematic work that is long-term and complex in nature.

Установлено, что повышение престижа службы в Национальной полиции Украины особенно важно в современном обществе, в том числе для повышения уровня доверия населения. Формирование положительного образа сотрудника полиции заключается в ежедневной, планомерной работе, имеющей долгосрочный и комплексный характер.
Keywords: Національна поліція України; National Police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; поліцейський; policeman; полицейский; імідж; image; имидж; позитивний образ; positive image; положительный образ; довіра населення; trust of the population; доверие населения