Загальна характеристика торговельного бренду як особливої правової категорії - Жирнова, К. О.; Zhyrnova, K. O. (Форум права. – 2013. – № 3. – С. 214–218, 2013)
Подано загальне визначення поняття торговельний бренд як особливої правової категорії. Визначені особливі відмінні риси торговельного бренду від торговельної марки. Досліджено особливості використання торговельного бренду. Зазначено ступень впливовості торговельного бренду на інтереси споживачів, інших товаровиробників та держави в цілому. Наголошено на необхідності створення спеціальних нормативно- правових актів, присвячених правовому регулюванню торговельного бренду як особливої правової категорії. We presented a general definition of commercial brand as a distinct legal category. Specific distinctive features of commercial brand trademark Identified. The features use commercial brand. Specified degree of influence commercial brand in the interests of consumers and other producers and the state as a whole is made. The necessity of creating special legal instruments addressing the legal regulation of commercial brand as a distinct legal category is made. Представлено общее определение понятия торговый бренд как особой правовой категории. Определены особые отличительные черты торгового бренда от торговой марки. Исследованы особенности использования торгового бренда. Отмечена степень влияния торгового бренда на интересы потребителей, других товаропроизводителей и государства в целом. Отмечена необходимость создания специальных нормативно- правовых актов, посвященных правовому регулированию торгового бренда как особой правовой категории.
General Characteristics of the Trading Brand as a Special Legal Category
Общая характеристика торгового бренда как особой правовой категории
Жирнова, К. О. Загальна характеристика торговельного бренду як особливої правової категорії [Електронний ресурс] / К. О. Жирнова // Форум права. – 2013. – № 3. – С. 214–218 . – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/FP_index.htm_2013_3_37.pdf.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; торговельний бренд; торговый бренд; commercial brand; торговельна марка; торговая марка; trademarks