Принципи запобігання та протидії корупції: аналіз антикорупційного законодавства - Іванцов, В. О. (Правові, економічні та соціальні аспекти протидії корупції : матеріали наук.-практ. семінару. - 2016, 2016)
Виокремлено та надано характеристику конкретних принципів та запобігання та протидії корупції в Україні
Іванцов, В. О. Принципи запобігання та протидії корупції: аналіз антикорупційного законодавства // Правові, економічні та соціальні аспекти протидії корупції : матеріали наук.-практ. семінару (2016-05-20) / Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова. - 2016
Keywords: корупція; верховенство права; законність; rule of law; corruption; legality; коррупция; верховенство права; законность