Сучасні кіберзлочини з втручанням в роботу банкоматів - Світличний, В. А.; Svitlychnyi, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3381-3350; ResearcherID J-6856-2016 (Використання сучасних інформаційних технологій в діяльності Національної поліції України: матеріали Всеукр. наук.-практ. семінару (м. Дніпро, 25 листоп. 2016 р.).– Дніпро, 2016. – С. 84-85, 2016)
Розглянуто особливості кіберзлочинів пов'язаних з втручанням в роботу банкоматів. Вказані основні заходи безпеки при використанні банкоматів.

The features of cybercrime-related interference in the work of ATMs. Indicate the main measures Safety when using ATMs.

Рассмотрены особенности киберпреступлений связанных с вмешательством в работу банкоматов. Указаны основные меры безопастности при использовании банкоматов.
Світличний, В. А. Сучасні кіберзлочини з втручанням в роботу банкоматів / В. А. Світличний // Використання сучасних інформаційних технологій в діяльності Національної поліції України: матеріали Всеукр. наук.-практ. семінару (м. Дніпро, 25 листоп. 2016 р.) / МВС України, Дніпропетр. держ. ун-т внутр. справ. – Дніпро, 2016. – С. 84-85.
Keywords: банкомат; skimmer; скимер; скіммер; шіммер; картрідер; клавіатура; відеокамера; shimmer; card reader; keyboard; videocamera; шимер; картридер; клавиатура; видеокамера; Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; кіберзлочини; киберпреступления; cybercrimes