Межі нагляду (контролю) за якістю надання освітніх послуг закладами вищої освіти зі специфічними умовами навчання - Яценко, Ф. П.; Yatsenko, F. P. (Гуманітарні аспекти цифрового суспільства : тези доп. учасників міжн. наук.-практ. конф. (м. Харків, 8 груд. 2022 р.). - Харків: НДІ ППС, 2022. - С. 68-71, 2022)
Стверджено, що межі нагляду (контролю) за якістю надання освітніх послуг закладами вищої освіти зі специфічними умовами навчання обумовлені: 1) компетенцією та повноваженнями контролюючих суб’єктів; 2) специфікою правового статусу закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання, а також програмою підготовки здобувачі вищої світи; 3) набором інструментів та засобів, які в своїй діяльності можуть використовувати спеціально уповноважені суб’єкти.

It is asserted that the limits of supervision (control) over the quality of provision of educational services by institutions of higher education with specific study conditions are determined by: 1) the competence and powers of controlling subjects; 2) specifics of the legal status of institutions of higher education with specific conditions of study, as well as the training program for students of higher education; 3) a set of tools and means that can be used by specially authorized entities in their activities.

Утверждено, что пределы надзора (контроля) качества предоставления образовательных услуг учреждениями высшего образования со специфическими условиями обучения обусловлены: 1) компетенцией и полномочиями контролирующих субъектов; 2) спецификой правового статуса учреждений высшего образования со специфическими условиями обучения, а также программой подготовки соискатели высшего мира; 3) набором инструментов и средств, которые в своей деятельности могут использовать специально уполномоченные субъекты.
Keywords: освітня діяльність; якість надання освітніх послуг; нагляд; контроль; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; educational activity; quality of provision of educational services; supervision; control; institutions of higher education with specific study conditions; образовательная деятельность; качество предоставления образовательных услуг; надзор; заведения высшего образования со специфическими условиями обучения