Закордонне студіювання проблеми ризику та переваг професії поліцейських - Євпак, А. В.; Yevpak, A. V. (Психологічні читання : зб. матеріалів ІХ наук.-практ. конф. молод. вчених (м. Харків, 1 груд. 2023 р.) : у 2-х т. – Харків : ХНУВС, 2023. – Т. 1. – С. 68-70, 2023)
Встановлено високий відсоток тих людей, які бажають вступати на службу в поліцію, не дивлячись на вплив таких факторів як ризик, небезпечності, стресовість тощо. Фінансові проблеми та обмежена доступність у пошуку роботи, формують переваги та привабливість даної професії, адже кар’єра в поліції є гарантією роботи та забезпечує фінансову стабільність у кандидатів на службу.

A high percentage of those people who want to join the police service, regardless of the influence of such factors as risk, danger, stress, etc., has been established. Financial problems and limited availability in job search form the advantages and attractiveness of this profession, because a career in the police is a guarantee of work and provides financial stability to service candidates.

Установлен высокий процент людей, желающих вступать на службу в полицию, несмотря на влияние таких факторов как риск, опасности, стрессовость и т.д. Финансовые проблемы и ограниченная доступность в поиске работы формируют преимущества и привлекательность данной профессии, ведь карьера в полиции является гарантией работы и обеспечивает финансовую стабильность у кандидатов на службу.
Keywords: поліцейські; police officers; полицейские; професійна діяльність; professional activity; профессиональная деятельность; стрес; stress; стресс; ризик; risk; риск