Окремі аспекти взаємодії слідчих та інших підрозділів органів внутрішніх справ під час розслідування злочинів - Юхно, О. О.; Yukhno, O. O.; Олександр Юхно (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 2 (57). – С. 212-221, 2012)
Проаналізовано взаємодію слідчих, оперативних та інших підрозділів органів внутрішніх справ під час розслідування злочинів та завдання, які необхідно вирішувати, виходячи із змін, внесених до окремих статей та в цілому у досудове слідство новим Кримінальним процесуальним кодексом України. Cooperation of investigation, operative and other divisions of organs of internal affairs at investigating the crimes and tasks that must be solved according to the changes brought in the separate articles and on the whole in regulation of pre-trial investigation by the new Criminal Procedure Code of Ukraine are analysed. Проанализировано взаимодействие следственных, оперативных и других подразделений органов внутренних дел при расследовании преступлений и задачи, которые необходимо решать, исходя из изменений, внесенных в отдельные статьи и в целом в регламентацию досудебного следствия новым Уголовным процессуальным кодексом Украины.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; розслідування злочинів; расследования преступлений; crime investigation; взаємодія; взаимодействие; interaction; слідчі підрозділи; следственные подразделения; investigative units; взаємодія слідчих та оперативних підрозділів; взаимодействие следственных и оперативных подразделений; interaction of investigative and operational units