Професійний рівень іміджу майбутніх викладачів іноземних мов в ВНЗ України - Орлова, О. О.; Orlova, O. O.; ORCID ID: https://orcid.org/0000-0002-9956-9082 (Міжнародна науково-практична конференція «Шлях успіху і перспективи розвитку» (до 26 річниці до дня заснування ХНУВС): матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). – МВС України. – Харків. – Харків. нац. ун-т внутр. справ. – 2020. – С. 383-384., 2020)
Розглянута концепція формування професійного іміджу майбутніх учителів іноземних мов шляхом запровадження певного комплексу організаційних, особистісних та педагогічних умов в сучасній освітній практиці з метою вдосконалення вищої професійної освіти. The concept of professional image development of future foreign languages teachers by means of certain organizational, personal and pedagogical conditions in modern educational practice for the purpose of improvement of higher professional education is considered. Рассмотрена концепция формирования профессионального имиджа будущих учителей иностранных языков путем введения определенного комплекса организационных, личностных и педагогических условий в современную образовательной практику с целью совершенствования высшего профессионального образования.
Орлова, О. О. Професійний рівень іміджу майбутніх викладачів іноземних мов в ВНЗ України [Електронний ресурс]. / О. О. Орлова // Міжнародна науково-практична конференція «Шлях успіху і перспективи розвитку» (до 26 річниці до дня заснування ХНУВС): матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). – МВС України. – Харків. – Харків. нац. ун-т внутр. справ. – 2020. – С. 383-384. – Режим доступу: http://dspace.univd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9722.
Keywords: професійний імідж; компетентність; самовдосконалення; особистісний розвиток; висока мотивація; міжкультурна комунікація; professional image; competence; self-improvement; personal development; high motivation; intercultural communication; профессиональный имидж; компетентность; самосовершенствование; личностное развитие; высокая мотивация; межкультурная коммуникация