Зародження і розвиток науки в Київській Русі (ІХ – перша половина ХІV ст.) - Процюк, Н. О.; Protsiuk, N. O. (Форум права. – 2011. – № 4. – С. 607–610, 2011)
Досліджено зародження науки, як одного із соціальних інститутів, на сучасній території України. Висвітлено становлення і розвиток науки за часів існування держави – Київської Русі (ІХ – перша половина ХІV ст.).

Science origin, as one of social institutes, in the modern terrain of Ukraine is researched. Becoming and an advancement of science from state existence – the Kiev Russia (ІХ – the maiden half ХІV) is mirrored.

Исследовано зарождение науки, как одного из социальных институтов, на современной территории Украины. Отражено становление и развитие науки во времена существования государства – Киевской Руси (ІХ – первая половина ХІV ст.).
Origin and an Advancement of Science in Kiev Russia (ІХ – the Maiden Half ХІV)
Зарождение и развитие науки в Киевской Руси (ІХ – первая половина ХІV ст.)
Процюк, Н. О. Зародження і розвиток науки в Київській Русі (ІХ – перша половина ХІV ст.) [Електронний ресурс] / Н. О. Процюк // Форум права. – 2011. – № 4. – С. 607–610 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011-4/11pnovkr.pdf.
Keywords: Історія. History. История; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Київська Русь; Киевская Русь; Kyiv Rus; наука; образование; освіта; science; education; Історія. Культура. History. Culture. История. Культура