Особливості адміністративної відповідальності у сфері митної справи - Комзюк, В. Т.; Komziuk, V. T. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 21, ч. 2. - С. 72-76, 2003)
Доведено, що адміністративна відповідальність у сфері здійснення митної справи, виконуючи важливу функцію щодо забезпечення нормального функціонування цієї справи, має ряд специфічних рис, які обумовлюють необхідність її осібного законодавчого регулювання, а також особливі процедури її реалізації. Доказано, что административная ответственность в сфере осуществления таможенного дела, выполняя важную функцию по обеспечению нормального функционирования этого дела, имеет ряд специфических черт, которые обусловливают необходимость ее особого законодательного регулирования, а также особые процедуры ее реализации. It is proved that administrative responsibility in the field of customs affairs, performing an important function to ensure the normal functioning of this business, has a number of specific features that make it necessary for special legislative regulation, as well as special procedures for its implementation.
Комзюк, В. Т. Особливості адміністративної відповідальності у сфері митної справи / В. Т. Комзюк // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 21, ч. 2. - С. 72-76
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративна відповідальність; административная ответственность; administrative responsibility; митна справа; таможенное дело; customs; порушення митних правил; нарушение таможенных правил; violation of customs regulations; конфіскація; конфискация; confiscation