Правовий та соціальний статус іноземця та особи без громадянства - Горбань, О. П.; Horban, O. P. (Форум права. - 2007. - № 1. – С. 26-33, 2007)
З’ясовані місце й роль іноземця та особи без громадянства у суспільстві та державі як її членів; пояснена особливість їхнього правового статусу й зв’язок з громадянством іншої держави.

The place and role of the foreigner and the person without citizenship in a society and the state as its members is found out; feature of their legal status and communication with citizenship of other state is explained.

Выяснено место и роль иностранца и лица без гражданства в обществе и государстве как ее членов; объяснена особенность их правового статуса и связь с гражданством другого государства.
Правовой и социальный статус иностранца и лица без гражданства
Legal and the social status of the foreigner and the person without citizenship
Горбань О. П. Правовий та соціальний статус іноземця та особи без громадянства [Електронний ресурс] // Форум права. - 2007. - № 1. – С. 26-33. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2007-1/07gopobg.pdf.
Горбань О. П. "Правовий та соціальний статус іноземця та особи без громадянства." Форум права 1 (2007): 26-33.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; іноземці; особи без громадянства; правовий статус; соціальний статус; иностранцы; лица без гражданства; правовой статус; социальный статус; foreigners; persons without nationality; legal status; social status