Спосіб вчинення злочину як один із основних елементів механізму вчинення корупційних злочинів - Савчук, Т. І.; Savchuk, T. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8024-5136 (Теорія і практика судової експертизи і криміналістики: зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. з нагоди 85-річчя д-ра юрид. наук, проф. Ніни Іванівни Клименко (м. Київ, 27 лют. 2018 р.). – Київ - Маріуполь, 2018. – С. 289-291, 2018)
Розглянуто спосіб вчинення злочину як елемент механізму злочину.

The way of committing a crime as an element of a crime mechanism is considered.

Рассмотрен способ совершения преступления как элемент механизма преступления.
Савчук, Т. І. Спосіб вчинення злочину як один із основних елементів механізму вчинення корупційних злочинів / Т. І. Савчук // Теорія і практика судової експертизи і криміналістики: зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. з нагоди 85-річчя д-ра юрид. наук, проф. Ніни Іванівни Клименко (м. Київ, 27 лют. 2018 р.) / Приват. вищ. навч. заклад «Європейський університет», Донец. держ. ун-т управління, ГО «Фундація науковців та освітян» (ESF). – Київ - Маріуполь, 2018. – С. 289-291.
Keywords: спосіб вчинення злочину; механізм злочину; корупційні злочини; корупція; способ совершения преступления; механизм преступления; mechanism of crime; corruption crimes; коррупционные преступления; коррупция; corruption; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина