Передмова - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Закон України «Про Національну поліцію» : наук.-практ. комент. – Харків: ХНУВС, 2016. – С. 8-10, 2017)
Надано передмову доктора юридичних наук, доцента В. В. Сокуренка до науково-практичного коментаря Закону України «Про Національну поліцію».

The preface of the Doctor of Law, associate professor V.V. Sokurenko to the scientific and practical commentary of the Law of Ukraine “On National Police” has been provided.

Дано предисловие доктора юридических наук, доцента В. В. Сокуренко к научно-практическому комментарию Закона Украины «О Национальной полиции».
до Науково-практичного коментаря Закону України «Про Національну поліцію».
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; передмова; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; предисловие; Национальная полиция Украины; науково-практичні коментарі; научно-практические комментарии; National police of Ukraine; foreword