Принципи взаємодії персоналу органів внутрішніх справ з населенням - Синявська, О. Ю.; Syniavska, O. Yu.; Олена Юхимівна Синявська (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 2 (49). – С. 91-98, 2010)
Подано характеристику принципів взаємодії персоналу органів внутрішніх справ із населенням. Запропоновано класифікацію таких принципів. The characteristic of interaction principles of internal affairs agencies personnel with population is given. The classification of such principles is offered. Дана характеристика принципов взаимодействия персонала органов внутренних дел с населением. Предложена классификация таких принципов.
Principles of interaction of personnel of internal affairs bodies with the population
Принципы взаимодействия персонала органов внутренних дел с населением
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; взаємодія з населенням; взаимодействие с населением; community engagement; принципи; принципы; principles; класифікація; классификация; classification