Післядипломна освіта працівників органів внутрішніх справ без відриву від виконання своїх службових обов’язків - Селюков, В. С.; Seliukov, V. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6690-6484 (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право. – 2013. – № 23, ч. 1, т. 2. – С. 175-178, 2013)
В статті розглянуті основні проблемні сторони процесу організації післядипломної освіти працівників органів внутрішніх справ в Україні. Висунуто ряд пропозицій стосовно удосконалення існуючої системи післядипломної освіти в органах і підрозділах внутрішніх справ України, а саме запропоновано впровадити таку освітню модель, яка б дозволила навчання поєднувати з професійною діяльністю.

The article describes the main challenges aspects of the process of postgraduate education of law enforcement officers in Ukraine. Put forward a number of proposals for improving the current system of postgraduate education in the organs and departments of internal affairs of Ukraine, is proposed to implement this educational model that would allow training combined with professional activities.

В статье рассмотрены основные проблемные стороны процесса организации последипломного образования сотрудником органов внутренних дел в Украине. Выдвинуто ряд предложений относительно усовершенствования существующей системы последипломного образования в органах и подразделениях внутренних дел Украины, а именно предложено ввести такую образовательную модель, которая бы позволила совмещать обучение и профессиональную деятельность.
Последипломное образование сотрудников органов внутренних дел без отрыва от исполнения своих служебных обязанностей
Postgraduate education of police officers without breakaway from performance of their duties
Селюков, В.С. Післядипломна освіта працівників органів внутрішніх справ без відриву від виконання своїх службових обов’язків / В.С. Селюков // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право. – 2013. – № 23, ч. 1, т. 2. – С. 175-178.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; післядипломна освіта; освіта без відриву від роботи; дистанційна освіта; випереджувальна освіта; последипломное образование; образование без отрыва от работы; дистанционное обучение; опережающее образование; postgraduate education; without breakaway from performance of official duties; distance education; proactive education