Ґенеза та розвиток уявлень про природу «правової фікції» у вітчизняній та світовій юриспруденції - Невзоров, І. Л.; Nevzorov, I. L.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2021-7886 (Юридичний вісник. – 2020. - №6. – С. 19-30, 2020)
Досліджено розвиток уявлень про категорію «правова фікція» у вітчизняній та світовій юриспруденції. The development of ideas about the category of "legal fiction" in the domestic and world is studied jurisprudence. Исследовано развитие представлений о категории «правовая фикция» в отечественной и мировой юриспруденции.
Origin and development of ideas about the nature of legal fiction in domestic and global jurisprudence
Невзоров, І. Ґенеза та розвиток уявлень про природу «правової фікції» у вітчизняній та світовій юриспруденції / І. Невзоров // Юридичний вісник. – 2020. - №6. – С. 19-30. - DOI: https://doi.org/10.32837/yuv.v0i6.2025.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Історія. History. История; правова фікція; правовая фикция; legal fiction; засоби юридичної техніки; средства юридической техники; means of legal equipment; погляди науковців; взгляды ученых; views of scientists; нормотворчість; нормотворчество; rule-making; презумпція; презумпция; presumption