Право власності об'єднань громадян - Мандрика, Л. М.; Mandryka, L. M.; Зайцев, О. Л.; Zaitsev, O. L.; Олексій Зайцев (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2009. - № 3 (46). - С. 203-207, 2009)
Визначено основні засади права власності об’єднань громадян. Перераховано основні прававомочності об’єднань громадян як власника майна. Определены основные начала права собственности объединений граждан. Перечислены основные правомочия объединения граждан как собственника имущества. The main bases of non-governmental organizations’ property right are determined. Non-governmental organization’s main authorities as a property owner are specified.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; право власності; права собственности; ownership; об’єднання; объединения; association; громадянин; citizen; гражданин; власник; владелец; owner; майно; property; имущество