Використання нейромережевих технологій для контролю і діагностики технічного стану авіаційного двигуна ТВ3-117 - Владов, С. І.; Vladov, S. I.; Васильєв, Д. О.; Vasyliev, D. O.; Бражник, О. О.; Brazhnyk, O. O.; Serhii Vladov (Об’єднанi наукою: перспективи міждисциплінарних досліджень: матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених (к. Київ, 12-13 листоп. 2020 р.). – Київ, 2020. – С. 179-181, 2020)
Розглянуто розробки сучасних інформаційних систем контролю і діагностики технічного стану авіаційного двигуна ТВ3-117 із застосуванням методів штучного інтелекту, в тому числі, й нейромережевих технологій.

Developments of modern information systems of control and diagnostics of a technical condition of the TV3-117 aircraft engine with application of methods of artificial intelligence, including, and neural network technologies are considered.

Рассмотрены разработки современных информационных систем контроля технического состояния авиационного двигателя ТВ3-117 с применением методов искусственного интеллекта, в том числе и нейросетевых технологий.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; авіаційний двигун ТВ3-117; авиационный двигатель ТВ3-117; aircraft engine TV3-117; нейронна мережа; нейронная сеть; neural network; діагностика технічного стану; диагностика технического состояния; diagnostics of technical condition