Актуальні питання щодо кримінально-правових ознак незаконного полювання - Горбунова, К. В.; Horbunova, K. V.; Катерина Горбунова (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 149-151, 2022)
Проведено дослідження кримінально-правових ознак кримінального правопорушення незаконного полювання. Зроблено висновки, що завдяки факультативним ознакам можна правильно розмежувати склади злочинів та відмежувати їх від складів інших кримінальних правопорушень.

A study of the criminal-legal features of the criminal offense of illegal hunting was conducted. Conclusions were made that thanks to the optional features, it is possible to correctly distinguish the components of crimes and distinguish them from the components of other criminal offenses.

Проведено исследование уголовно-правовых признаков уголовного преступления незаконной охоты. Сделаны выводы, что благодаря факультативным признакам можно правильно разграничить составы преступлений и отграничить их от других криминальных правонарушений.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; незаконне полювання; незаконная охота; illegal hunting; кримінально-правові ознаки; criminal law features; уголовно-правовые признаки