Окремі проблеми кримінально процесу в умовах його реформування - Швець, Д. В.; Shvets, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1999-9956; ResearcherID: B-9071-2018 (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. до 100-річчя від дня народження проф. М. В. Салтевського (м. Харків, 8 листоп. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 241-242, 2017)
У тезах доповіді розглянуті окремі проблеми в діяльності практичних працівників органів досудового розслідування та запропоновані шляхи покращення та оптимізації їх роботи.

В тезисах доклада рассмотрены отдельные проблемы в деятельности практических работников органов досудебного расследования и предложены пути улучшения и оптимизации их работы.
Швець, Д. В. Окремі проблеми кримінально процесу в умовах його реформування / Дмитро Володимирович Швець // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. до 100-річчя від дня народження проф. М. В. Салтевського (м. Харків, 8 листоп. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2017. – C. 241-242.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи досудового розслідування; органы досудебного расследования; удосконалення; усовершенствование