Щодо визначення елементів адміністративно-правового статусу учасників операцій ООН з підтримання миру - Мещерякова, О. В.; Meshcheriakova, O. V. (Форум права. – 2011. – № 2. – С. 609–612, 2011)
Виконано аналіз поняття адміністративно-правого статусу особи; виділено елементи адміністративно-правового статусу учасників операцій ООН з підтримання миру.

The analysis of the concept of administrative and legal status is made, elements of administrative and legal status of UN peacekeeping operations are allocated.

Выполнен анализ понятия административно-правого статуса личности, выделены элементы административно-правового статуса участников операций ООН по поддержанию мира.
Determining the Elements of Administrative and Legal Status of UN Peacekeeping Operations
Об определении элементов административно-правового статуса участников операций ООН по поддержанию мира
Мещерякова, О. В. Щодо визначення елементів адміністративно-правового статусу учасників операцій ООН з підтримання миру [Електронний ресурс] / О. В. Мещерякова // Форум права. – 2011. – № 2. – С. 609–612. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011-2/11movzpm.pdf.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; миротворці; адміністративно-правовий статус; учасники операцій ООН з підтримання миру; административно-правовой статус; участники операций ООН по поддержанию мира; administrative and legal status; UN peacekeeping operations