Проблеми правової регламентації та організації проведення допиту на досудовому розслідуванні - Мєлєшев, С. Б.; Mielieshev, S. B. (Вісник Чернівецького факультету Національного університету «Одеська юридична академія» . – 2018. – Вип. 1. – С. 165-174, 2018)
У статті розглянуто деякі процесуальні та організаційно-тактичні проблеми регламентації допиту на досудовому розслідуванні. Визначено дискусійні питання, що містяться в нормах КПК і стосуються процедури допиту, надано пропозиції щодо вдосконалення чинного кримінального процесуального законодавства й практики його застосування.

The article considers some procedural and organizational tactical problems of pre-trial interrogation regulation investigation. The discussion questions contained in norms of the CPC and relate to the interrogation procedure, proposals are submitted regarding the improvement of the current criminal procedure legislation and practice of its application.

В статье рассмотрены некоторые процессуальные и организационно-тактические проблемы регламентации допроса на предварительном расследовании. Определены дискуссионные вопросы, содержащиеся в нормах УПК и касающиеся процедуры допроса, даны предложения по совершенствованию действующего уголовного процессуального законодательства и практики его применения.
Мєлєшев, С. Б. Проблеми правової регламентації та організації проведення допиту на досудовому розслідуванні / Мєлєшев С. Б. // Вісник Чернівецького факультету Національного університету «Одеська юридична академія» . – 2018. – Вип. 1. – С. 165-174.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; досудове розслідування; досудебное расследование; pre-trial investigation; слідчі (розшукові) дії; следственные (розыскные) действия; investigative (search) actions; кримінальне провадження; уголовное производство; criminal proceedings; допит; допрос; interrogation; законодавство; законодательство; legislation; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation