Дискреційні повноваження працівників ОВС як корупційний ризик в діяльності органів внутрішніх справ - Шатрава, С. О.; Shatrava, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7072-961X (Порівняльно-аналітичне право. - 2013. - № 2. - С. 276-277, 2013)
Здійснено аналіз дискреційних повноважень працівників органів внутрішніх справ з метою виключення корупційних ризиків, що позитивно вплине на покращення роботи органів внутрішніх справ та сприятиме підвищенню їх авторитету.

The analysis of the discretionary powers of police officers to destroy the corruption risks that positive impact on the improvement of the Interior, enhancing their credibility is given.

Осуществлен анализ дискреционных полномочий сотрудников органов внутренних дел с целью исключения коррупционных рисков, что положительно повлияет на улучшение работы органов внутренних дел и способствует повышению их авторитета.
The discretionary powers of police officers as the corruption risks in the activity of the interior
Шатрава С. О. Дискреційні повноваження працівників ОВС як корупційний ризик в діяльності органів внутрішніх справ [Електронний ресурс] / Шатрава С. О. // Порівняльно-аналітичне право. - 2013. - № 2. - С. 276-277. - Режим доступу: http://www.pap.in.ua/2_2013/Shatrava.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; корупція; дискреційні повноваження; corruption; corruption risk; discretion; корупційний ризик; коррупция; коррупционные риски; дискреционные полномочия; корупційні ризики