Соціальний захист працівників в умовах пандемії COVID-19, як завдання профспілок - Московець, В. І.; Moskovets, V. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0216-9470 (Актуальні питання діяльності суб’єктів господарювання в умовах пандемії COVID-19 : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 лют. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 3-6, 2021)
У тезах доповіді розглянуто роль та основні завдання профспілок у соціальному захисті працівників в умовах пандемії COVID-19.

The abstracts of the report consider the role and main tasks of trade unions in the social protection of workers in the context of the COVID-19 pandemic.

В тезисах доклада рассмотрена роль и основные задачи профсоюзов в социальной защите работников в условиях пандемии COVID-19.
Московець, В. І. Соціальний захист працівників в умовах пандемії COVID-19, як завдання профспілок / Валерій Іванович Московець // Актуальні питання діяльності суб’єктів господарювання в умовах пандемії COVID-19 : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 лют. 2021 р.) / МВС України, МОЗ України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Нац. фармацевт. ун-т. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 3-6.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; пандемія; пандемия; pandemic; COVID-19; соціальний захист працівників; социальная защита работников; social protection of workers; працівники; профспілки; коронавірус