Сутність та зміст громадського порядку - Маліков, В. В.; Malikov, V. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 60-66, 2005)
З’ясовано поняття «громадський порядок». Проаналізовано зміст громадського порядку, мету його встановлення та підтримання; засоби регулювання та гарантії надійності. The concept of "public order" has been clarified. The content of public order, the purpose of its establishment and maintenance are analyzed; controls and guarantees of reliability. Выяснено понятие «общественный порядок». Проанализировано содержание общественного порядка, цель его установления и поддержания; средства регулирования и гарантии надежности.
The essence and content of public order
Сущность и содержание общественного порядка
Маліков, В. В. Сутність та зміст громадського порядку / В. В. Маліков // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 60-66.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; громадський порядок; общественный порядок; public order; охорона громадського порядку; охрана общественного порядка; protection of public order; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; законодавство; законодательство; legislation