Забезпечення гарантії прав і свобод неповнолітніх в діяльності органів внутрішніх справ України - Філіпенко, Є. П.; Filipenko, Ye. P. (Форум права. – 2010. – № 3. – С. 434– 438, 2010)
Розглянуто окремі елементи діяльності органів внутрішніх справ України з реалізації прав та свобод неповнолітніх. Особу увагу приділено питанням методів забезпечення гарантій їх прав та свобод органами внутрішніх справ.

Individual elements of activities of bodies of internal affairs of Ukraine to implementation of the rights and freedoms of minors were considered. Particular attention was paid to methods of safeguarding theirs rights and freedoms of the internal affairs bodies.

Рассмотрены отдельные элементы деятельности органов внутренних дел Украины по реализации прав и свобод несовершеннолетних. Особое внимание уделено вопросам методов обеспечения гарантий их прав и свобод органами внутренних дел.
Securing the Rights and Freedoms of Juveniles in the Activities of Internal Affairs
Обеспечение гарантий прав и свобод несовершеннолетних в деятельности органов внутренних дел
Філіпенко , Є. П. Забезпечення гарантії прав і свобод неповнолітніх в діяльності органів внутрішніх справ України [Електронний ресурс] / Є. П. Філіпенко // Форум права. – 2010. – № 3. – С. 434– 438 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/ FP/2010-3/10fepvcu.pdf.
Філіпенко Є. П. "Забезпечення гарантії прав і свобод неповнолітніх в діяльності органів внутрішніх справ України." Форум права 3 (2010): 434-438.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; неповнолітні; несовершеннолетние; minors; забезпечення прав і свобод; обеспечение прав и свобод; guaranteeing rights and freedoms