Особливості розвитку службово-трудових відносин на державній службі - Іншин, М. І.; Inshyn, M. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2868-581X (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2004.- Вип. 26.- С. 278 - 285, 2004)
Досліджено особливості проходженням державної служби, службово-правовий стан державного службовця. Исследованы особенности прохождением государственной службы, служебно-правовое положение государственного служащего. The peculiarities of passing civil service, the legal status of a civil servant are investigated.
Іншин, М. І. Особливості розвитку службово-трудових відносин на державній службі / М. І. Іншин // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2004.- Вип. 26.- С. 278 - 285
Keywords: державна служба; государственная служба; службові функції; служебные функции; держслужбовець; госслужащий; професійна підготовка; профессиональная подготовка; підвищення кваліфікації; повышения квалификации; режим державної служби; режим государственной службы; трудовий договор; трудовой договор; службовий контракт; служебный контракт