Адміністративно-правові засади кадрового забезпечення Державної митної служби України : дисертація - Колобиліна, О. О.; Kolobylina, O. O. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2024)
У дисертації наведено теоретичне узагальнення та нове вирішення наукового завдання стосовно визначення сутності, змісту та розкриття особливостей адміністративно-правових засад кадрового забезпечення Державної митної служби України, на підставі чого розроблено пропозиції та рекомендації, спрямовані на вдосконалення адміністративного законодавства у відповідній сфері.

The thesis is devoted to the theoretical generalisation and provision of a new solution to the scientific task of determining the essence, content, and disclosure of the features of the administrative and legal basis of personnel support of the State Customs Service of Ukraine, on the basis of which proposals and recommendations aimed at improving administrative legislation in the relevant field have been developed.

В диссертации приведены теоретическое обобщение и новое решение научной задачи по определению сущности, содержания и раскрытия особенностей административно-правовых основ кадрового обеспечения Государственной таможенной службы Украины, на основании чего разработаны предложения и рекомендации, направленные на усовершенствование административного законодательства в соответствующей сфере.
Administrative and legal principles of personnel support of the State Customs Service of Ukraine
Keywords: Україна; Дисертації. Theses. Диссертации; 081 – Право; правоохоронні органи; органи державної влади; кадрове забезпечення; Державна митна служба України; міграційні ризики; контрабанда; публічне управління; публічне адміністрування; Государственная таможенная служба Украины; миграционные риски; публичное управление; Украина; Ukraine; state authorities; human resources; State Customs Service of Ukraine; migration riskss; muggling; public management; public administration; supervision; control; law enforcement agencies