Створення підрозділів патрульної служби МВС України як чинник реформування міліції громадської безпеки - Джафарова, О. В.; Dzhafarova, O. V.; Джафарова Олена В'ячеславівна (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 265 - 270, 2006)
Досліджуються актуальні питання діяльності міліції громадської безпеки щодо необхідності її реформування в сучасних умовах. Исследуются актуальные вопросы деятельности милиции общественной безопасности о необходимости ее реформирования в современных условиях. Topical issues of the activities of the public security police regarding the need for its reform in the current conditions are investigated.
Keywords: міліція; милиция; громадська безпека; общественная безопасность; міліція громадської безпеки; милиция общественной безопасности; підрозділи патрульної служби; подразделения патрульной службы; реформування міліції; реформирование милиции