Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харків, ХНУВС, 2015. – 428 с., 2015)
У матеріалах конференції авторами наукових публікацій розкриваються такі питання: нормативно-правове забезпечення реформування органів внутрішніх справ та Національної поліції на сучасному етапі; вдосконалення чинного законодавства України щодо протидії корупції; протидія правопорушенням в сфері безпеки дорожнього руху; організаційно-правові засади здійснення громадського контролю за діяльністю органів державної влади та місцевого самоврядування; вдосконалення організаційно-правового механізму інформаційної безпеки держави; оптимізація чинного законодавства щодо протидії економічній злочинності.

Such matters as statutory and legal coverage of reforming internal affairs agencies and National police at the modern stage, improvement of the current legislation of Ukraine on corruption counteraction, combating offences in the field of traffic safety, organizational and legal principles for conducting a civil control over an activity of public and local authorities, improvement of organizational and legal mechanism of state information safety, optimization of the current legislation on economic crime counteraction, are shown by authors of scientific publications in materials of the conference.

В материалах конференции авторами научных публикаций раскрываются следующие вопросы: нормативно-правовое обеспечение реформирования органов внутренних дел и Национальной полиции на современном этапе; совершенствование действующего законодательства Украины относительно противодействия коррупции; противодействие правонарушениям в сфере безопасности дорожного движения; организационно-правовые основы осуществления общественного контроля за деятельностью органов государственной власти и местного самоуправления; совершенствования организационно-правового механизма информационной безопасности государства; оптимизация действующего законодательства о противодействии экономической преступности.
матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції
Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20 лист. 2015 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, ХНУВС, 2015. – 428 с.
Keywords: Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Юридичні науки. Правоохоронна діяльність. Law sciences. Law enforcement. Юридические науки. Правоохранительная деятельность; Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; економічна безпека; экономическая безопасность; інформаційна безпека; информационная безопасность; правова система держави; Україна. Ukraine. Украина