Особливості провадження у справах про адміністративні правопорушення патрульними поліцейськими - Юшкевич, О. Г.; Iushkevych, O. G.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0024-6070 (Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 11 квіт. 2019 р.). – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 265-266, 2019)
Висвітлюються проблемні питання щодо притягнення патрульними до адміністративної відповідальності осіб в межах провадження у справах про адміністративні правопорушення. Зокрема, не виконуються основні завдання провадження в справах про адміністративні правопорушення (ст. 248 КУПАП), порушується порядок розгляду справи про адміністративне правопорушення (ст. 279 КУПАП), порушуються права особи, яка притягається до адміністративної відповідальності (ст. 268 КУПАП).

Issues on the prosecution of patrols in administrative proceedings are discussed.

Освещаются проблемные вопросы по привлечению патрульными к административной ответственности лиц в рамках производства по делам об административных правонарушениях. В частности, не выполняются основные задачи производства по делам об административных правонарушениях (ст. 248 КУоАП), нарушается порядок рассмотрения дела об административном правонарушении (ст. 279 КУоАП), нарушаются права лица, привлекаемого к административной ответственности (ст. 268 КУоАП).
Peculiarities of proceedings in cases of administrative offenses by patrol police
Юшкевич, О. Г. Особливості провадження у справах про адміністративні правопорушення патрульними поліцейськими / О. Г. Юшкевич // Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 11 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 265-266.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; патрульна поліція; патрульная полиция; patrol police; притягнення патрульними поліцейськими до адміністративної відповідальності; адміністративна відповідальність; адміністративні правопорушення; административная ответственность; административные правонарушения; administrative liability; administrative offenses