Порушення процедурних вимог закону щодо здійснення процесуальних дій як критерій недопустимості доказів у кримінальному провадженні - Абламський, С. Є.; Ablamskyi, S. Ye.; Абламський Сергій Євгенович (Напрями реформування кримінального процесуального законодавства в Україні : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (м. Харків, 10 берез. 2020 р.). - Харків, 2020. - С. 27-29, 2020)
Метою статті є дослідження питання недопустимості доказів при порушенні процедурних вимог закону щодо здійснення процесуальних дій.

The purpose of the article is to study the issue of inadmissibility of evidence in violation of procedural requirements of the law on the implementation of procedural actions.

Целью статьи является исследование вопроса о недопустимости доказательств при нарушении процедурных требований закона по осуществлению процессуальных действий.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; недопустимий доказ; inadmissible proof; недопустимое доказательство; порушення процедурних вимог; violation of procedural requirements; нарушение процедурных требований