Формування організаторських компетенцій у майбутніх офіцерів поліції: педагогічні підходи та методи - Коваленко, В. А.; Kovalenko, V. A. (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників V Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 лист. 2021 р.). - Харків, 2021. - С. 59-60, 2021)
Зазначено, що формування організаторських компетенцій у майбутніх офіцерів поліції потребує комплексного підходу. Педагогічні методи та підходи повинні бути спрямовані на розвиток лідерських якостей, критичного мислення, здатності до адаптації та командної роботи. Акцент має бути зроблений на практичних заняттях, стимуляційних вправах та безперервному навчанні, що забезпечує високий рівень професійної підготовки.

It is noted that the formation of organizational competencies in future police officers requires a comprehensive approach. Pedagogical methods and approaches should be aimed at developing leadership qualities, critical thinking, adaptability and teamwork. Emphasis should be placed on practical classes, stimulating exercises and continuous training, which ensures a high level of professional training.

Отмечено, что формирование организаторских компетенций у будущих офицеров полиции нуждается в комплексном подходе. Педагогические методы и подходы должны быть направлены на развитие лидерских качеств, критического мышления, адаптации и командной работы. Акцент должен быть сделан на практических занятиях, стимуляционных упражнениях и непрерывном обучении, что обеспечивает высокий уровень профессиональной подготовки.
Keywords: професійна підготовка; організаторські компетенції; педагогічні підходи; майбутні офіцери поліції; professional training; organizational competencies; pedagogical approaches; future police officers; профессиональная подготовка; организаторские компетенции; педагогические подходы; будущие офицеры полиции