Застосування службових собак для розшуку зниклих безвісті дітей (Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 11 квіт. 2019 р.) . — Харків : ХНУВС, 2019. — С. 225-226, 2019)
В тезах проаналізовано важливість та актуальність використання службових собак для пошуку зниклих безвісти осіб, а особливо дітей. Використання собаки дає можливість якнайшвидше знайти дитину, що зникла, але важливим є дотримання певних вимог при організації такого пошуку. The thesis analyzes the importance and urgency of using service dogs to search for missing persons, especially children. Using a dog makes it possible to find a missing child as soon as possible, but it is important to comply with certain requirements when conducting such a search. В тезисах проанализированы важность и актуальность использования служебных собак для поиска пропавших без вести лиц, особенно детей. Использование собаки дает возможность быстрее найти ребенка, который исчез, но важно соблюдение определенных требований при организации такого поиска.
Селюков В.С. Застосування службових собак для розшуку зниклих безвісті дітей / Вадим Сергійович Селюков // Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 11 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. — Харків : ХНУВС, 2019. — С. 225-226.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; службова кінологія; служебная кинология; service cynology; service dog training; розшукові собаки; розыскные собаки; search dogs; розшук дітей; розыск детей; search for children; зниклі безвісти; пропавшие без вести; missing