Особливості побудови терористично-репресивного апарату в нацистській Німеччині - Аврамчук, Г. В.; Avramchuk, H. V. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 17 травн. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 30-31, 2023)
Визначено, що терор проти інакомислячих у гітлерівській Німеччині був важливою складовою їхньої політики підтримки національно-соціалістичного світогляду та боротьби з політичними опонентами. Констатовано, що нацистам вдалося деформувати правоохоронну систему країни, яку дуже швидко було перетворено на інструмент насилля і терору у їх руках.

It was determined that terror against dissidents in Hitler's Germany was an important component of theirs the policy of supporting the national socialist worldview and fighting against political opponents. It was established that the Nazis succeeded in deforming the country's law enforcement system, which was quickly turned into an instrument of violence and terror in their hands.

Определено, что террор против инакомыслящих в гитлеровской Германии являлся важной составляющей их политики поддержки национально-социалистического мировоззрения и борьбы с политическими оппонентами Констатировано, что нацистам удалось деформировать правоохранительную систему страны, которая очень быстро была превращена в инструмент насилия и террора в их руках.
Keywords: історичний аспект; historical aspect; исторический аспект; терористично-репресивний апарат; terrorist and repressive apparatus; террористически репрессивный аппарат; терор; terror; террор; Німеччина; Germany; Германия