Доказове значення висновку експерта у кримінальному процесі України: теоретична складова - Погрібний, І. М.; Pohribnyi, I. M. (Міжнародні та національні аспекти вдосконалення правоохоронної та судово-експертної діяльності в умовах глобалізації : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Херсон, 26 листоп. 2021 р.). - Херсон, 2021. - С. 74-77, 2021)
Проаналізовано теоретичну складову доказового значення висновку експерта у кримінальному процесі України.

The theoretical component of the evidentiary value of the expert's opinion in the criminal process of Ukraine is analyzed.

Проанализирована теоретическая составляющая доказательного значения заключения эксперта в уголовном процессе Украины.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальне провадження; висновок експерта; докази; уголовное производство; заключение эксперта; доказательства; criminal proceedings; expert opinion; evidence