Правові аспекти діяльності Національної поліції України у сфері подолання інформаційних викликів і кіберзагроз у суспільстві - Казанчук, І. Д.; Kazanchuk, I. D.; Сечанцина, Д. О.; Sechantsyna, D. O.; Казанчук Ірина Дмитрівна (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 травня 2020 р.). – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 54-57, 2020)
Наголошено на актуальність вироблення ефективного правового механізму подолання кіберзагрозам за допомогою адміністративних засобів, зважаючи на стрімкий розвиток інформаційно-комунікаційних технологій, тенденцію до активізації зусиль щодо розвитку глобального інформаційного суспільства. Головна роль в подоланні різних видів злочинів, скоєних за допомогою застосування новітніх технологій, належить Національній поліції України. Окреслено функції кіберполіції. Naked on the relevance of the development of an effective legal mechanism to counteract cyberthreats for additional administrative benefits, calling for a rapid development of information and communication technologies, a trend towards activation of the development of global information The leading role in the undertaking of various kinds of evils, which are based on the help of new technologies, is to lie with the National Police of Ukraine. The function of the cyberpolice has been christened. Отмечена актуальность выработки эффективного правового механизма преодоления киберугроз с помощью административных средств, учитывая стремительное развитие информационно-коммуникационных технологий, тенденцию к активизации усилий по развитию глобального информационного общества. Главная роль в преодолении различных видов преступлений, совершенных посредством применения новейших технологий, принадлежит Национальной полиции Украины. Обозначены функции киберполиции.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; кіберполіція; cyberpolice; киберполиция; кіберзагрози; cyber threats; киберугрозы