Фактори забезпечення якості вищої освіти в підготовці поліцейських - Казначеєва, Д. В.; Kaznacheieva, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7596-294X (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 215-217, 2021)
Зазначено, що на конкурентноспроможність українських фахівців вітчизняного та європейського ринків праці відчутно впливає якість підготовки професійних кадрів у вищій школі та відповідність дипломів європейським стандартам. Розглянуто актуальність проблеми забезпечення функціонування ефективної системи запобігання та виявлення академічного плагіату, яка є складовою системи внутрішнього забезпечення якості закладу вищої освіти.

It is noted that the competitiveness of Ukrainian specialists in the domestic and European labor markets is significantly affected by the quality of training in higher education and the compliance of diplomas with European standards. The urgency of the problem of ensuring the functioning of an effective system for the prevention and detection of academic plagiarism, which is part of the system of internal quality assurance of higher education institutions, is considered.

Отмечено, что на конкурентоспособность украинских специалистов отечественного и европейского рынков труда существенно влияет качество подготовки профессиональных кадров в высшей школе и соответствие дипломов европейским стандартам. Рассмотрена актуальность проблемы обеспечения функционирования эффективной системы предотвращения и выявления академического плагиата, которая является составной частью системы внутреннего обеспечения качества учреждения высшего образования.
Казначеєва, Д. В. Фактори забезпечення якості вищої освіти в підготовці поліцейських / Казначеєва Д. В. // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 28 трав. 2021 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 215-217.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; учреждения высшего образования со специфическими условиями обучения; institutions of higher education with specific learning conditions; підготовка поліцейських; подготовка полицейских; police training; освітній процес; образовательный процесс; educational process; академічна доброчесність; академическая добродетель; academic integrity; академічний плагіат; академический плагиат; academic plagiarism; якість освіти; качество образования; quality of education