Значення планування в діяльності Національної поліції - Трофименко, А. О.; Trofymenko, A. O. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. з нагоди святкування Дня науки, відзначення Дня Європи та 70-річчя заснування Ради Європи (м. Харків, 16 трав. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 181-184, 2019)
Визначено, що своєчасне та якісне планування діяльності Національної поліції України забезпечує успішність виконання поліцейськими їх службових обов’язків. Планування дозволяє планованій діяльності додати цілеспрямований характер; зосередити увагу на найбільш важливих поточних і перспективних проблемах; своєчасно розв’язати найбільш актуальні задачі; визначити шляхи і засоби досягнення поставлених цілей; підвищити ефективність використання сил і засобів; оптимізувати взаємодію; раціоналізувати використання робочого часу; забезпечити ефективний контроль.

It was determined that timely and high-quality planning of the activities of the National Police of Ukraine ensures the successful performance by police officers of their official duties. Planning allows you to add purposeful character to the planned activity; focus attention on the most important current and prospective problems; solve the most pressing problems in a timely manner; determine the ways and means of achieving the set goals; to increase the efficiency of the use of forces and means; optimize interaction; rationalize the use of working time; ensure effective control.

Установлено, что своевременное и качественное планирование деятельности Национальной полиции Украины обеспечивает успешность выполнения полицейскими их служебных обязанностей. Планирование позволяет планируемой деятельности придать целенаправленный характер; сосредоточить внимание на наиболее важных текущих и перспективных проблемах; своевременно решить наиболее актуальные задачи; определить пути и способы достижения поставленных целей; повысить эффективность использования сил и средств; оптимизировать взаимодействие; рационализировать использование рабочего времени; обеспечить эффективный контроль.
Трофименко, А. О. Значення планування в діяльності Національної поліції / Анна Олексіївна Трофименко // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. з нагоди святкування Дня науки, відзначення Дня Європи та 70-річчя заснування Ради Європи (м. Харків, 16 трав. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2019. - С. 181-184.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; планування; planning; планирование